Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές του Messinia Info, Μάχης Κρήτης 2, Αττική 13561, Ελλάδα, email: info@vsmediagroup.gr, τηλέφωνο: +306936696015 στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ( https://messiniainfo.com ). Με πρόσβαση ή χρήση του ιστότοπου, συναινείτε στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συναινείτε στο ίδιο, παρακαλούμε να μην έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπο.

Μπορούμε να τροποποιήσουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη ειδοποίησή σας και θα δημοσιεύσει την αναθεωρημένη Πολιτική απορρήτου στην Υπηρεσία. Η αναθεωρημένη Πολιτική θα ισχύει 180 ημέρες από τη στιγμή που η η αναθεωρημένη Πολιτική δημοσιεύεται στην Υπηρεσία και σας συνέχιση της πρόσβασης ή της χρήσης της Υπηρεσίας μετά από αυτό το χρονικό διάστημα θα συνιστά αποδοχή του αναθεωρημένου απορρήτου Πολιτική. Επομένως, σας συνιστούμε να το κάνετε περιοδικά ελέγξτε αυτή τη σελίδα.

 1. Πληροφορίες που Συλλέγουμε:

  Θα συλλέξουμε και θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα προσωπικές πληροφορίες για εσάς:

  1. Όνομα
  2. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
  3. Κινητό
  4. Διεύθυνση
  5. Στοιχεία πληρωμής
 2. Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας:

  Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς για τους ακόλουθους σκοπούς:

  1. Μάρκετινγκ/ Προώθηση
  2. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη
  3. Μαρτυρίες
  4. Επεξεργασία πληρωμής

  Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για οποιαδήποτε άλλη σκοπό, θα σας ζητήσουμε τη συγκατάθεση και τη βούληση χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες σας μόνο κατά τη λήψη σας συναίνεση και στη συνέχεια, μόνο για το σκοπό(ους) για που δίνουν τη συγκατάθεσή μας, εκτός εάν μας ζητηθεί να το κάνουμε διαφορετικά από το νόμο.

 3. Διατήρηση των πληροφοριών σας:

  Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία μαζί μας Για 90 ημέρες έως 2 χρόνια μετά τον τερματισμό των λογαριασμών τους από τους χρήστες ή για ως όσο το χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς για το οποίο συλλέχτηκε όπως αναλυτικά σε αυτό Πολιτική Απορρήτου. Ίσως χρειαστεί να διατηρήσουμε ορισμένα πληροφορίες για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα όπως τήρηση αρχείων / αναφορά σύμφωνα με εφαρμοστέο δίκαιο ή για άλλους νόμιμους λόγους όπως η επιβολή των νόμιμων δικαιωμάτων, η απάτη πρόληψη κ.λπ. Υπολειμματικές ανώνυμες πληροφορίες και συγκεντρωτικές πληροφορίες, καμία από τις δύο σας προσδιορίζει (άμεσα ή έμμεσα), μπορεί να είναι αποθηκεύονται επ' αόριστον.

 4. Τα δικαιώματά σας:

  Ανάλογα με τον νόμο που ισχύει, μπορεί να έχετε δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης ή διαγραφής σας προσωπικά δεδομένα ή λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένα, περιορίστε ή αντιταχθείτε στο ενεργό επεξεργασία των δεδομένων σας, ζητήστε μας να μοιραστούμε (port) τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλη οντότητα, αποσύρετε οποιαδήποτε συγκατάθεση που μας παρείχατε επεξεργασία των δεδομένων σας, δικαίωμα υποβολής καταγγελίας με νόμιμη αρχή και άλλα τέτοια δικαιώματα όπως μπορεί να είναι σχετικό σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Προς την ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να μας γράψετε στο info@vsmediagroup.gr. Θα σας απαντήσουμε αίτηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

  Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ επικοινωνίες ή το προφίλ που πραγματοποιούμεσκοπούς μάρκετινγκ γράφοντάς μας στο info@vsmediagroup.gr.

  Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν μας επιτρέψετε να συλλέξουμε ή να επεξεργαστείτε τις απαιτούμενες προσωπικές πληροφορίες ή αποσύρει τη συγκατάθεση για την επεξεργασία του ίδιου για το απαιτούμενους σκοπούς, ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες για τις οποίες τα στοιχεία σας αναζητήθηκε.

 5. Cookies κ.λπ.

  Για να μάθετε περισσότερα για το πώς τα χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας σε σχέση με αυτήν την παρακολούθηση τεχνολογίες, ανατρέξτε στην Πολιτική cookie.

 6. Ασφάλεια:

  Η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντική εμάς και θα χρησιμοποιήσουμε εύλογα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψετε την απώλεια, την κακή χρήση ή τη μη εξουσιοδοτημένη αλλοίωση των στοιχείων σας στο πλαίσιο μας έλεγχος. Ωστόσο, δεδομένων των εγγενών κινδύνων, εμείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια και κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ή να εγγυηθούμε την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας μας διαβιβάζετε και το κάνετε με δική σας ευθύνη.

 7. Σύνδεσμοι τρίτων και χρήση των πληροφοριών σας:

  Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν αφορά την πολιτική απορρήτου και άλλα πρακτικές τρίτων, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε τρίτο μέρος που διαχειρίζεται οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία που μπορεί να είναι προσβάσιμο μέσω ενός συνδέσμου στο Υπηρεσία. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ελέγξετε το πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε. Εχουμε κανένας έλεγχος και καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές του τυχόν ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων.

 8. Υπεύθυνος Παραπόνων / Προστασίας Δεδομένων:

  Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή ανησυχίες σχετικά με το επεξεργασία των διαθέσιμων πληροφοριών σας μαζί μας, μπορείτε να στείλετε email στον Υπεύθυνο Παραπόνων στη διεύθυνση Βασίλης Στασινόπουλος, Μάχης Κρήτης 2, email: info@vsmediagroup.gr. Θα αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.